Shutterstock_29696839

De uitvaartverzorger

Kindt Uitvaartzorg werkt vanuit regio 's-Hertogenbosch.  Wij zijn op de hoogte is van de plaatselijke gebruiken en rituelen. Van de kosten van begraven en cremeren in uw woonplaats. Iemand die de meest geschikte locaties kent voor een afscheidsbijeenkomst, een koffietafel of een samenkomst na de uitvaart. Ons streven is dat deze persoon uit uw eigen omgeving degene is die u alle dagen bijstaat, tot aan de dag van de uitvaart. Een prettig idee.

Stap voor stap 

Stap voor stap nemen we alles met u door. Uw wensen en verwachtingen vormen het uitgangspunt. Vanzelfsprekend. Aan de hand van een uitgebreide checklist reiken wij  u verschillende keuzemogelijkheden en overwegingen aan, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Wij zullen u persoonlijk adviseren en informeren over de consequenties en het kostenaspect van bepaalde keuzes. Aan het einde van het gesprek – waarvoor alle tijd wordt genomen - staat er een duidelijk scenario voor de uitvaart.

Uw persoonlijke contactpersoon 

Wij blijven uw vaste, persoonlijke contactpersoon tot en met de dag van de uitvaart.  Dagelijks contact is daarom belangrijk en zo kunnen we samen de voortgang bewaken van alle voorbereidingen, zien erop toe dat alle afspraken worden nagekomen. We kunnen u helpen met het selecteren van passende muziek, dragen sfeervolle teksten aan als u dat wenst. Ook het voordragen van die teksten kunt u aan ons uitvaartverzorger overlaten, mocht u dat willen.